Over ons

Financial Factoring

De factoringmaatschappij voor het MKB

Bent u op zoek naar een factoringmaatschappij die uw organisatie voorziet van meer financiële slagkracht? Dan leveren wij graag meer werkkapitaal via full service factoring. Met deze dienst krijgt u flexibele financiering die meegroeit met de omzet van uw bedrijf. Dit levert uw organisatie de volgende voordelen op:

- De liquiditeitspositie van uw organisatie verbetert structureel.

- U bespaart op administratieve kosten omdat wij uw debiteurenbeheer en debiteurenrisico overnemen.

- U profiteert van leverancierskorting omdat u snel uw rekeningen kunt betalen.

- Uw werkkapitaal groeit automatisch mee met uw omzet.

Focus op de groei van uw bedrijf

Kiest u voor Financial Factoring als factoringmaatschappij? Dan heeft u een stuk minder kopzorgen over uw liquiditeitspositie en debiteurenbeheer, waardoor u zich volledig kunt focussen op de groei van uw organisatie. Sterker nog, onder aan de streep houdt u zelfs geld over aan de samenwerking. Wat wilt u nog meer? Neem contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Wij betalen direct je facturen

Binnen 24 uur na goedkeuring van de factuur betaalt Financial Factoring facturen uit, ongeacht de betalingstermijn van je debiteuren. Daarmee verbeter je direct de liquiditeit van je onderneming.

Uitbesteding debiteurenbeheer

Indien gewenst voeren wij het hele debiteurenbeheer voor de facturen die je bij ons ter factoring onderbrengt uit. Zo hoef je er zelf geen tijd en energie meer aan te besteden.

Kosten per factuur

Kies zelf welke facturen je direct laat uitbetalen. Probeer het eens met 1 factuur en beslis daarna of ons product bevalt. Je kan bij ons 1 factuur indienen, de gehele omzet of alles wat daartussenin zit. Wij passen ons product aan op jouw wensen.

Geen faillissementsrisico meer

Naast een directe uitbetaling zorgen wij ook voor een verzekering op jouw facturen. Daarmee is elke factuur die wij factoren verzekerd tegen het faillissementsrisico van je klanten.