Onze diensten

Wat is factoring?

Wat is factoring? Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering waarbij je de cashflow verbetert door de directe uitbetaling van facturen. In ruil voor een vergoeding, de zogenoemde factorfee, draag je het vorderingsrecht en risico over. Nadat de opdrachtgever is gecheckt op krediet betalen wij vervolgens de factuur binnen 24 uur uit. De facturen dien je simpelweg online in op een door onszelf ontwikkeld factorplatform. Bovendien garanderen wij dat je eigen accountmanager je belangen persoonlijk behartigt.

Geen tijdverspilling meer!

Je hoeft niet meer te wachten op je opdrachtgevers of tijd te verspillen aan het debiteurenbeheer. Bovendien voorkom je financiële problemen, omdat wij het kredietrisico dragen en je direct verzekerd bent tegen het faillissement van de opdrachtgever. Zo zijn uitstaande facturen die te laat of niet betaald worden geen probleem meer. In tegenstelling tot incassobureaus, die pas uitbetalen wanneer de factuur is betaald, betalen wij je binnen één dag uit. Hierdoor kun je meteen weer investeren en je bedrijf verder laten groeien.

Wat is American factoring?

Financial Factoring biedt American factoring aan. Dit verschilt van traditionele factoring, omdat je losse facturen indient in plaats van je hele debiteurenbestand. Hierdoor is American factoring een flexibele vorm van factoring waarbij je zelf de controle behoudt. Je kunt per debiteur bepalen of je de factuur wilt doorverkopen. Je zit dus niet vast aan langlopende verplichtingen en betaalt ook nooit te veel.

Gratis advies aanvragen

Vraag je af wat Financial Factoring kan betekenen voor je bedrijf op de lange en korte termijn? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.